Moskova'da dörtlü Suriye zirvesi! Bakan Çavuşoğlu ve mevkidaşları ne konuşacak?
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye konulu dörtlü zirve için Moskova'da. Çavuşoğlu ve mevkidaşlarının hangi konuları masaya yatıracağını, neleri görüşeceğini Gazeteci Siyamend Kaçmaz aktardı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Moskova'da düzenlenecek 4'lü Dışişleri Bakanları toplantısına katılmak üzere Rusya'ya geldi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Federasyonu, İran ve Suriye Dışişleri Bakanlarının katılımıyla Moskova'da düzenlenecek 4'lü toplantıya katılmak üzere Rusya Federasyonu'na gitti.
RUS, İRANLI VE SURİYELİ MEVKİDAŞLARI İLE GÖRÜŞECEK
Gazeteci Siyamend Kaçmaz söz konusu toplantıda, Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi hakkında görüş alışverişinde bulunulması, terörle mücadele, siyasi süreç, sığınmacıların gönüllü, güvenli ve onurlu dönüşleri de dahil olmak üzere insani konuların ele alınması planlandığını aktardı. Kaçmaz, Çavuşoğlu'nun toplantı kapsamında ikili görüşmeler de gerçekleştirebileceği bilgisini paylaştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!