"Savaş un sanayisini etkileyebilir"
Rusya'nın Ukrayna’ya yönelik saldırısı uzun vadede krizi de beraberinde getirecek mi? Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu, un ve ayçiçeği sanayisinin bu savaştan etkileneceği görüşünde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rusya'nın Ukrayna’yı işgali tarımı da etkileyecek mi? Endişeli üretici merakla gelişmeleri takip ediyor.
Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu; Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısının Türkiye’deki un sanayisini de etkileyeceğini belirtti.
Yağlık tohumda da manzara aynı olacak gibi görünüyor. Soylu; son bir yılda yağışın artmasıyla Türkiye’deki bu açığın kapanabileceğini de öngördü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Yeni Papa Türkiye'ye geliyor! Papa 14. Leo, İznik seyahati için hazırlıkta
"Macron trende uyuşturucu kullandı" iddiası Avrupa'yı karıştırmıştı: Fransa'dan "peçeteli" yalanlama geldi!
ABD ve Çin anlaştı, 90 günlük karar duyuruldu: Karşılıklı tarife indirimi geldi!
Dış basın FLAŞ koduyla duyurdu: PKK kendini feshettiğini duyurdu! "Erdoğan için büyük bir zafer"