hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şili'de film gibi polisten kaçma teşebbüsü

    KAYNAKCNN TÜRK

    Şili'de film gibi bir olay yaşandı. Gözaltına alınan ve elleri kelepçeli kadın, polis aracına götürülürken kendisini tutan polisin silahını çalarak 3 kişiye ateş açtı. O sırada televizyonlar canlı yayında kayıttaydı. Kadın güçlükle zapt edilerek gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elleri ters kelepçeliydi, önünde arkasında polis memurları vardı. Ancak öyle bir hamle yaptı ki herkesi şoke etti. Polisin belinden silahı çaldı. Etrafa rastgele ateş açtı.

    Şili'de gözaltına alınan kadın, polisin silahını alarak böyle ateş etti. Kadının silahı ateşlemesinin ardından yaralananlar oldu. O anlarda televizyonlar da canlı yayındaydı. Yaralananlardan biri de kameraman oldu.

    Şilide film gibi polisten kaçma teşebbüsü

    Şili'de yüksek suç oranı nedeniyle yeni bir önlem alınmıştı. Lo Volledor pazarında girenlere kimlik göstermek zorunlu tutuluyordu. Saldırgan, o anlarda içeri girmeye çalıştı, alkollüydü. Kimliğini göstermedi, üzerinden de bıçak çıkınca gözaltına alındı.

    Şilide film gibi polisten kaçma teşebbüsü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Görgü tanıkları korkulu anlarını anlattı.

    “Onu içeri sokarken, kadın elini arkasına koydu ve elini gardiyanın tabancasına koydu ve ateş etmeye başladı. Yaklaşık altı el ateş etti. Aynı gardiyan vuruldu, buraya gelen bir gazeteci de vuruldu.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow