SON DAKİKA: Mescid-i Aksa'da protestolar başladı: İsrail polisinden peş peşe müdahaleler!
Mescid-i Aksa'da namaz kılmak için toplanan Filistinlilere İsrail polisi müdahale etti. Aslanlı Kapı önünde gergin anlar yaşandı. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, o anlarda canlı yayındaydı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail polisi cuma namazı kılmak için Mescid-i Aksa'ya alınmayıp ara sokaklarda, mahallelerde toplanıp cuma namazı kılmak isteyen Filistinli Müslümanlara hem gaz bombası attı hem de atlı polislerle müdahale etti.
Müdahalenin ardından seccadeler ve ayakkabılar sokak ortasında kaldı.
Saat 13.10 itibari ile cuma namazından çıkan Müslümanlar protesto gösterilerine başladı, İsrail polisi ve atlı polisler de müdahale etmek için harekete geçti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail polislerinin kullandığı gaz bombaları neticesinde basın mensupları da çok zor anlar yaşadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!