Uçağın motorundaki parça kopup camı parçaladı: Ölü ve yaralılar var
ABD’nin Philadelphia kentinde bir yolcu uçağı, motorundaki bir parçanın kopup camı parçalaması üzerine acil iniş yaparken, yaşanan kazada bir yolcu hayatını kaybetti, 7 yolcu da olayı hafif yaralanmalarla atlattı
New York-Dallas seferini yapan Southwest Havayolları'nın 1380 sefer sayılı uçağı, yerden 9144 metre yükseklikte iken motorlarından birinin patlaması üzerine Philadelphia kentine acil iniş yaptı. Patlama üzerine uçağın camlarından biri kırılınca uçak kısa bir süre içinde ve kontrolsüz bir biçimde 9144 metreden 3962 metreye yüksekliğe düştü.
ABD'de köleler üzerinde deney yapan doktorun heykeli kaldırıldı
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, yolculardan pencere yanında oturan yaşlı bir kadının bedeni, patlayan camdan ötürü basıncın da etkisiyle dışarı doğru çekildi. Oluşan deliği tıkamaya çalışan yolcular, yaşlı kadının bedenini uçak içinde tutabilmek için yoğun çaba harcadı. Yaşlı kadının hayatını kaybettiği öğrenildi. 7 yolcu da olayı hafif yaralanmalarla atlattı.
Acil iniş yapan uçak için havalimanında ilk yardım, yangın ve kurtarma önlemleri alındı. Uçakta 143 yolcu, 5 mürettabat olduğu öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bianca Censori ve Kanye West boşanıyor mu? Grammy'deki görüntüler çok konuşulmuştu...
Ticaret savaşında yeni perde: Trump 'karşılıklı tarife' dedi, imzayı attı! AB ve BRICS'e mesaj...
Elon Musk ve DOGE tartışmaların merkezinde: ABD'de 14 eyalet dava açtı
Iphone kullanıcıları dikkat! 'Kritik önem taşıyor' diyerek duyurdular...
Son Dakika Dünya Haberleri: İtalya, Hawaii, Yunanistan, Fas, Hırvatistan... Ne Oluyor Dünya'ya?