Tunus'ta yüzlerce kişi sokağa döküldü
İran'daki protestoların sona ermesinin ardından bu kez de Tunus'ta halk sokağa döküldü. KDV artışı ve hayat pahalılığını protesto etmek isteyen yüzlerce kişi sokağa indi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İran'da geçen hafta geçim derdini protesto etmek için başlayan ve rejim karşıtı bir tona bürünen protesto dalgasının sona ermesinin ardından bu kez 2011 yılında Arap Baharı’nın tetiklendiği Tunus’ta gösteriler patlak verdi. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Katma Değer Vergisi'nde (KDV) artış ve hayat pahalılığını protesto etmek isteyen çok sayıda kişi çeşitli kentlerde sokağa döküldü. Başkent Tunus’un yakınlarındaki bir süpermarket zincirinin şubesi de hedef alınırken yağma olaylarının da yaşandığı bildirildi. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü önceki akşam göstericiler ile polis arasında yaşanan gerilimde 49 polis memurunun yaralandığını, 206 kişinin ise gözaltına alındığını bildirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Pentagon 'hedefimiz değil' dedi, Trump ise soru işareti yarattı: İran'da rejim değişikliği neden olmasın?
İspanya'nın en ilginç sınırları: 6 ayda bir el değiştiren ada, tek kelime ile kaderi belirlenen kasaba...
ABD saldırıları sonrası İranlılar meydana indi: Savaşacağız, öleceğiz, teslim olmayacağız
SON DAKİKA ABD İRAN'I VURDU MU: Amerika İran'ı Vurdu Mu? ABD, İran-İsrail Savaşına Dahil Oldu Mu? Gözler Arakçi ve İran ABD Son Dakika Gelişmelerinde
ABD'nin amacı İran'da rejim değişikliği mi? Tahran'a mesaj gönderildi