Türkiye’den Rusya’ya giden uçakta garip anlar
Türkiye'den Rusya'nın başkenti Moskova'ya giden uçakta, bir kadın yolcu koltuğunun üzerindeki havalandırmayı kullanarak iç çamaşırı kuruttu. O anları diğer yolcular cep telefonlarıyla görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İlginç olay Ural Havayolları’na ait uçakta meydana geldi. Mirror’da yer alan habere göre, Antalya’dan Moskova’ya giden uçakta bulunan bir kadın yolcu koltuğunun üzerinde bulunan havalandırmayı kullanarak elinde bulunan iç çamaşırını kurutmaya başladı. İlginç anları uçaktaki yolcular cep telefonlarıyla kaydetti.
Şoke olan yolcular, kadının “ufak bir kaza” yaşayan çocuklarından birinin iç çamaşırını kurutmaya çalıştığı yorumlarında bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Gerilim had safhada! Hindistan 3 havalimanını vurdu: Pakistan füzelerle karşılık verdi
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Kritik temas öncesi Trump’tan Çin’e tarife mesajı: İndirim sinyali geldi, rakam açıkladı!
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?