Ukrayna Rusya'yı vurdu
Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın 37’nci gününde çatışmalar sürüyor. Bu kez Ukrayna, Rusya'nın Ukrayna sınırı yakınındaki Belgorod şehrinde bir petrol tesisini vurdu.
Ukrayna'nın Harkiv şehrinin kuzeyinde bulunan Rusya'nın Belgorod şehrindeki petrol tesisinin mil Mİ-24 helikopterleriyle havadan vurulduğu belirtiliyor. Belgorod Ukrayna’ya 40 kilometre, Harkiv şehrine ise 80 kilometre uzaklıkta.
Bu saldırının Ukrayna’nın Rusya topraklarında gerçekleştirdiği ikinci saldırı olduğu bildirildi. Şubat ayının sonlarında Luhansk’a yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Millerovo Hava Üssü’de Ukrayna kuvvetleri tarafından vurulmuştu.
Belgorod bölge valisi helikopterlerin sınırı alçak uçuşla geçtikten sonra saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi. Saldırı sonucu tesiste çalışan iki işçi yaralanırken şehirdeki Ukrayna sınırına yakın bazı bölgelerde tedbiren boşaltıldı. Ukrayna'dan ise saldırıyla ilgili bir açıklamama henüz yapılmadı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..
En uzunu 1006 gün sürdü, kardinaller kapandı: Papalık seçimiyle ilgili 10 şaşırtıcı gerçek!