hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kilogram başına ödenecek fiyat belli oldu! 2023 yaş çay alım fiyatı ne kadar, kaç TL?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Rize mitinginde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay alım fiyatlarını da açıkladı. Peki, 2023 yaş çay alım fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Erdoğan’ın açıklamasında yer alan detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilleri genel seçimleri kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan farklı illerde mitingler gerçekleştirmeye devam ediyor. Dün Antalya ve Konya’da seçmenlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ise Rize mitingini gerçekleştirdi. Rize’de yaş çay alım müjdesini de veren Erdoğan yeni fiyatı açıkladı.

    YAŞ ÇAY ALIM FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında “Biz Rize'yi çok seviyoruz, sizleri çok seviyoruz. 14 Mayıs'ta Rize inşallah tüm Türkiye'ye örnek olacak. Kıymetli hanımefendiler, sevgili gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlerin aracılığıyla Rize'mizin tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerimi selamlıyorum. Bugüne kadar Rize'mde böyle bir kalabalık görmemiştim. Kardeşlerim, kapı kapı dolaşmaya var mısınız? 14 Mayıs'ta bir müjdeyi Rize'den alacağız. Karadeniz'in coşkulu insanlarını selamlıyorum. Tabiatı ile, denizi ile şu güzelliği görüp de aşık olmamak mümkün mü? Ben sizlere aşığım, sizleri seviyorum. Sevmemek mümkün mü? Sizler gibi hemşerilere sahip olup da gururlanmamak mümkün mü? Rize'nin siz değerli insanlarını saygı ile selamlıyorum.  21 yılda 15 seçim zaferine imza attık. Türkiye'yi tarihinin en büyük başarılarıyla beraber tanıştırdık. Milletimizin iradesine vurulan prangaları beraber parçaladık. Ülkemizi güvenli sahillere beraber çıkardık. Terör örgütlerinin kalleş saldırılarını beraber püskürttük. İhanet şebekeleri karşısında ülkemizi beraber savunduk. Nice yatırımı 21 yılda beraber kazandırdık.  Rize ile birlikte ülkemizin 81 vilayetini eserlerimizle nakış nakış işledik.” ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan yaş çay alım fiyatını da 11 lira 30 kuruş olarak açıkladı. Sosyal medya hesabından da alımlara ilişkin paylaşımda bulunan Erdoğan destek ödemesiyle birlikte kilogram başına 11 lira 30 kuruşa çıkan yaş çay alımında yüzde 64'lük bir artışın gerçekleştiğini belirtti.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow