hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 04.01.2020… Çeyrek altın ne kadar, gram altın bugün kaç TL?

    Gram altın fiyatı 2020 yılında haftanın ilk kapanışını gerçekleştirdi. 300 TL’nin direnç seviyesi olduğu gram altın yüzde 1,68’lik bir artış yaşamıştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve 4 Ocak 2020 Cumartesi günü altının gram fiyatı ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları piyasaların yakaladığı yukarı yönlü ivme sonrası altındaki son durumu merak eden kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Kısa süre önce 290 TL bandını geride bırakan gram altın önce 294 TL seviyelerinde dengelenmiş ardından yaşadığı yukarı yönlü değişimle 297 TL’ye çıkmıştı. 300 TL’nin yeni direnç seviyesi olduğu gram altın bugün 297,49 TL seviyelerinde yer alıyor.

    Peki, diğer altın türleri ne durumda? İşte Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları ve 4 Ocak’ta piyasalarda son durum…

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Gram altın fiyatından etkilenen ürünlerden olan çeyrek altının alış fiyatı bugün 475,76 TL olarak açıklandı. Yani çeyrek altın bozduracak kişilere 475,76 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırımcısının en çok tercih ettiği ayrıca takı amaçlı da kullanılan çeyrek altının satış fiyatı ise 486,52 TL oldu.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alım ve satımda oransal olarak diğer ürünlere göre daha az kaybettirmesi nedeniyle sıklıkla tercih edilen yatırım ürünlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 1.970 TL’den alınıp 2.000 TL’den satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow