hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 08.01.2020… Çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatı kaç TL?

    ABD – İran gerilimi sonrası altının ons fiyatındaki yükseliş altın fiyatlarının da artmasına neden oldu. Gram altının 300 TL bandını geride bıraktığı 8 Ocak 2020 Çarşamba günü çeyrek altın ise 500 TL seviyesini aştı. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın ve diğer altın fiyatları ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatı ons altına bağlı olarak yüzde 1.43’lük bir artış yaşadı. Yaşanan artış sonrası gram altın 306,17 TL’ye yükseldi. Altının ons fiyatı ise 1.593 dolar seviyesine çıkarak tüm fiyatları etkiledi.

    İşte Bigpara’dan alınan son rakamlara göre piyasalarda son durum ve altındaki güncel rakamlar…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünler arasında bulunan çeyrek altın da altının ons fiyatından etkilenen ürünler arasında yer aldı ve uzun zaman sonra 500 TL bandını aştı. Son dakika altın fiyatları verilerine göre çeyrek altın 492 TL’den alınıp 502 TL’den satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Özellikle yüksek miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise yine yükselişin yaşandığı ürünler arasında bulunuyor. 8 Ocak 2020 Çarşamba günü cumhuriyet altını 2.010 TL’den alınıp 2.040 TL’den satışa sunuluyor.

    ABD – İran gerilimi sonrası altının ons fiyatında yaşanan yukarı yönlü değişimin piyasaları hangi seviyeye çıkaracağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow