hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 14.02.2020… Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç lira?

    Gram altın fiyatı 14 Şubat 2020 Cuma günü haftanın son işlem gününde 306 TL’ye yakın bir konumda yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda yakaladığı yukarı yönlü ivmenin ardından gram altın uzun süre dengelendiği 298 TL’den uzaklaşmış ve 300 TL bandını geride bırakmıştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın kapanış gününde de yakaladığı yukarı yönlü ivmenin etkilerini devam ettiriyor. Gram altın yaşadığı son yükselişle birlikte kendisine yeni dengelenme seviyesi olarak 306 TL’yi belirlemişti. Bugün de aynı seviyeden işlem görmeye devam ediyor.

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Gram altının 306 TL’de dengelenme süreci içerisinde olduğu dakikalarda çeyrek altın ise 490 TL’den alınıyor.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırımcısının tercihleri arasında bulunan çeyrek altının satış fiyatı ise 501 TL’de yer alıyor. Yani haftanın son işlem gününde yatırım ya da takı amaçlı çeyrek altın satın almak isteyen kişiler 501 TL’lik ödeme gerçekleştirecek.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yatırımcısının alış ve satıştaki oransal farkın azlığı nedeniyle tercihleri arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 30 TL’den alınıp 2 bin 60 TL’den satılıyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.574 dolar seviyelerinde bulunuyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow