hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 17 Kasım 2019… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Gram altın fiyatı haftanın son gününde dengelenme sürecindeki eğilimini devam ettiriyor. Bir süredir 270 TL bandında dengelenme aşamasında olan gram altın haftanın son gününde de yüzde 0,32’lik bir gerileme kaydetti ve bu seviyeye oldukça yaklaştı. Peki, gram altın fiyatına bağlı olarak değişkenlik gösteren çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın son gününde gram altın ve çeyrek altın başta olmak üzere piyasalardaki güncel durumu merak eden kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. En çok tercih edilen yatırım ürünlerinden olan gram altın, döviz kurları ile birlikte bir süredir gözünü ABD’de gerçekleştirilecek kritik görüşmeye çevirmişti.

    Faiz kararları ve meydana gelen önemli görüşmeler sonrası büyük bir değişim yaşamayan gram altın 17 Kasım 2019 Pazar günü de 270,88 TL seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Haftanın son gününde çeyrek altın alış fiyatı 433,83 TL olarak belirlendi. Yani çeyrek altının bozdurmak isteyen kişiler 433,8 TL’lik bir ödeme alabilecekler.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırımcısının gözdesi olan çeyrek altının 17 Kasım 2019 tarihli satış fiyatı ise 443,66 TL olarak açıklandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satış rakamları arasındaki oransal farkın az olması nedeniyle tercih sebebi olan bir başka ürün de cumhuriyet altını. Özellikle yüklü miktarda yatırım yapanların tercihi olan cumhuriyet altını da bugün 1.799 TL’den alınıp, 1.826 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow