hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 9 Kasım 2019… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Çeyrek altın alış ve satış fiyatı 9 Kasım 2019 Cumartesi günü piyasalardaki güncel durumu merak eden kişiler tarafından araştırılıyor. Hafta kapanışında yeni dengelenme seviyesi olan 270 TL’ye oldukça yakın bir konumda olan gram altında düşüş sürüyor. Peki, gram altın bugün ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte Bigpara’dan alınan verilere göre son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gram altın fiyatı piyasaların kapalı olduğu 9 Kasım 2019 Cumartesi günü de düşüş eğilimi içerisinde yer alıyor. Kısa bir süre önce 280 TL’lik direnç seviyesine karşı koyan gram altın ardından hızlı bir gerileme kaydetmiş ve yeni dengelenme seviyesi olarak 270 TL’yi belirlemişti.

    GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ TL?

    Yatırımcısının gözdesi olan diğer altın fiyatları da etkilemesi nedeniyle fiyatı merak konusu olan gram altın bugün 270,32 TL seviyesinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Elindeki çeyrek altını bozdurmak isteyen kişilere bugün 433,40 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın almak isteyen kişiler için belirlenen ücret ise 443,23 TL. Yani çeyrek altın satın almak isteyen kişiler bugün 443,23 TL’lik bir ödeme gerçekleştirmek durumunda.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satış oranları arasında farkın diğer altın türlerine göre daha az olması nedeniyle özellikle yüklü miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihi olan cumhuriyet altını bugün 1.796 TL’den alınıp 1.823 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow