hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 9 Ocak: Gram ve çeyrek altın alacaklar müjde: Düşüyor!

    Altın fiyatları 9 Ocak Perşembe günü, geçtiğimiz gün İran’ın ABD üssünü vurmasının ardından yaşanan hareketlilik sonrası merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz gün 306 liraya kadar ulaşan altının gram fiyatı düşüşe geçti. Altın fiyatlardaki hareketliliği ve bugün ki son durumu merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte, güncel 9 Ocak çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları günün ilk ışıklarıyla birlikte yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz gün İran’ın, Irak’ta ABD üssünü vurmasının ardından piyasalarda yaşanan hareketlilik altın fiyatlarına yansıdı. Gram fiyatı 306 liraya kadar yükselen altın, şokun atlatılmasının ardından düşüşe geçti. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, altın fiyatları ile ilgili güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Geçtiğimiz gün 306 lira seviyelerini gören gram altın fiyatı, yeni güne aşağı yönlü seyirle başladı. Kademeli olarak düşüşün izlendiği altının gram fiyatı, yaşanan şokun ardından yaklaşık 10 lira düşerek 296 lira seviyesine kadar geriledi. Bugün ise gram altın serbest piyasada 296 lira seviyelerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Dünya piyasalarında ABD ve İran arasındaki gerilim nedeniyle yaşanan hareketliliğin etkisini gösterdiği parametreler arasında çeyrek altın fiyatları yeni güne bir önceki günün değerleriyle başladı. İlk şokun atlatılmasıyla birlikte gerilemeye başlayan çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz günü yatay yönlü seyirle kapattı. Bugün ise serbest piyasada çeyrek altın 483 lira alış ve 494 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan yakından gram ve çeyrek altın kadar yakından takip edilen yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ise bigpra.com’dan saat 08.30’da alınan verilere göre şöyle:

    Cumhuriyet Altını

    2.001,00

    2.031,00

    Yarım Altın

    964,19

    988,92

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow