hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları DÜŞÜŞTE! 26 Eylül gram ve çeyrek altın fiyatları

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları 26 Eylül Perşembe günü yatırımcılar ve ekonomi parametrelerini izleyenler tarafından takip ediliyor. ABD Başkanı Trump’ın azil sürecinin dünya piyasalarındaki etkisiyle birlikte geçtiğimiz güne yükseliş yönünde başlayan altın fiyatları gün sonunda başlangıca göre değer kaybetti. Peki, bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte, 26 Eylül çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya piyasaları ABD Başkanı Trump’ın azil sürecinin etkisini konuşurken geçtiğimiz güne yükseliş yönünde başlayan altın fiyatları yeni güne bir önceki günün başlangıç fiyatlarına nazaran eksi değerlerle başladı. Bugün altın alacaklar ve ekonomik göstergeleri takip edenler özellikle “Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?” sorularının cevabını araştırıyor. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte, 26 Eylül güncel altın fiyatları…

    Gram altın fiyatları geçtiğimiz gün 280 lira direnç noktasını aşıp güne 280 lira üzerinden işlem görmeye başladı. Gün içerisinde değer kaybetmeye başlayan başlayan gram altın gün sonunda 275 lira seviyelerine kadar geriledi. Bir önceki kapanışa göre genel olarak yatay seyreden gram altın fiyatları 275 lira seviyelerinden saat 08.00 itibariyle işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları henüz güncellenmedi. Beklenen güncelleme öğle saatleri itibariyle Kapalıçarşı merkezli olarak gerçekleşecek. Fiyatlar değişene kadar serbest piyasada çeyrek altın bir önceki günün değerleri üzerinden işlem görüyor. Geçen gün içerisinde çok fazla değer kaybı ve artışına uğramayan çeyrek altın fiyatları genel olarak hafta başından beri yatay seyrini devam ettiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bununla birlikte çeyrek altın fiyatları 446 lira alış ve 456 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. Yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatı da çeyrek ve gram altın fiyatları kadar en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları şu şekilde:

    Cumhuriyet Altını

    Alış: 1.848,00

    Satış: 1.876,00

    Yarım Altın

    Alış: 890,17

    Satış: 913,19

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow