hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bir zincir market daha fiyat sabitledi

    Ocak ayı boyunca fiyatlarda sabitlemeye giden zincir marketlere iki tane daha eklendi. Böylelikle, fiyat sabitlemeye giden zincir market sayısı 7'ye yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önce 1 zincir marketle başladı. Diğer marketler de harekete geçti. Fiyat sabitlemeye giden zincir market sayısı 7'ye yükseldi.

    İlk açıklamayı yapan zincir market, bin üründe sabit fiyat uygulaması başlatmıştı. Diğer marketlerden de peş peşe kampanyalar geldi. Bir market, 419 üründe fiyatları sabitlerken, 3 binden fazla üründe sürekli indirim yapılacağını duyurmuştu. Peşinden bir başka zincir market de 20 bin üründe %20'den %40'a varan indirim uygulandığını açıklamıştı.

    Bir zincir market daha fiyat sabitledi

    Başlatılan bu kampanyaya diğer zincir marketler de kayıtsız kalmadı. Sayı giderek yükseldi. Son olarak bir zincir marketten daha fiyat sabitleme kararı geldi. Zincir market, internet sitesinde yayınladığı açıklamada, "Üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle uyguladığımız indirimler, fiyatı değişmeyen ürünler ve birçok üründe sabitlediğimiz fiyatlarla halkımızın her zaman yanındayız" ifadeleri kullanıldı. Böylelikle, fiyat sabitlemeye giden zincir market sayısı 7'ye yükseldi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow