hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Borcunu düzenli ödeyen desteklensin"

    Hükümetin üzerinde çalıştığı yapılandırma paketi ile ilgili talepler peş peşe geldi. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Borcunu zamanında ödeyen ödüllendirilsin" talebinde bulunurken, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken de esnaf için nasıl adımlar istediklerini dile getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vergi ve sigorta primi gibi devlete olan borçlarını düzenli ödeyen mükelleflerin desteklenmesini istedi. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Borcunu zamanında ödeyen ödüllendirilsin" talebinde bulundu.

    Borcunu düzenli ödeyen desteklensin

    Kabine toplantısında vergi ve prim borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili paketin gündeme gelmesi bekleniyor. O yeni yapılandırma paketi ile ilgili talepler de peş peşe geldi. Baran, yazılı bir açıklama yaptı ve "Borçlulara ödeme fırsatı tanırken, borcunu zamanında ödeyenleri de destekleyelim" ifadelerini kullandı.

    Bir talep de Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'ndan geldi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, çalışmanın esnafı sevindirdiğini belirtti ve "Yeni bir düzenleme ile esnafımız da yapılandırma kapsamına alınarak emekli olabilmelerinin önü açılmalı" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Borcunu düzenli ödeyen desteklensin

    Palandöken, "Kış döneminde esnafın elektrik, doğal gaz gibi girdi maliyetlerindeki artış göz önünde bulundurularak yapılandırma ödemeleri uzun bir zaman dilimine yayılmalı" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow