Cem Seymen Günün Ekonomisi'nde değerlendirdi
Ekonominin gündemini değerlendiren Cem Seymen, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Günün Ekonomisi programında Avrupa ve Türkiye borsalarındaki son durumu değerlendirip koronavirüsüyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Avrupa borsalarındaki düşüşün altını çizen Cem Seymen, koronavirüsüne değindi. Bakan Koca’nın “Bütün hazırlıklarımız tamam” sözünü dile getiren Seymen dünya piyasalarında tedirginliğin hakim olduğunu belirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI ENFLASYON FARKI: 2025 Temmuz Emekli Maaşı NE Kadar Olacak? 6 Aylık Enflasyon Farkı ile Emekli Maaş Zammı Enflasyon Farkı Nasıl Hesaplanır?(SSK-BAĞ-KUR)
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 14 HAZİRAN 2025 | Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir?
Kazancı altın ve gümüşü geride bıraktı! Fiyatlar 4 yılın zirvesinde...
BBVA, 2025 Türkiye raporunu yayımladı! Yıl sonunda dolar kaç para olacak?
Kiralarda yeni dönem başlıyor mu? Gözler sosyal konut projesinde!