hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Garanti internet şube çöktü mü? Garanti Bankası’ndan DDOS açıklaması

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Geçtiğimiz gün başlayan ve bugün de devam eden Garanti internet şubesindeki sorunun nedeni öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. Konuyla ilgili Garanti Bankası’ndan açıklama geldi. Öte yandan yaşanan sorun akıllara DDOS saldırısı ihtimalini akıllara getirdi. CNN TÜRK Canlı yayına katılan Siber Saldırı uzmanı Burak Tahmaz, DDOS yani siber saldırılarla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte, merak edilen detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Garanti internet şubesi, gün içerisinde Garanti Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden işlem yapmak isteyip ancak sorunla karşılaşan müşteriler tarafından merakla araştırılıyor. Garanti Bankası tarafından konuyla ilgili açıklama geldi. Yaşanan sorunlar akıllara bir siber saldırı ihtimalini getirdi. CNN TÜRK Canlı yayına katılan Siber Saldırı uzmanı Burak Tahmaz, siber saldırılara karşı önemli bilgiler paylaşıldı. İşte, Garanti internet şubesi ile ilgili yaşanan sorunlar ve siber saldırılara karşı uzmanından önemli uyarılar…

    Garanti Bankası resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada internet trafiğinde meydana gelen yavaşlığı kabul ederken, teknik sorun üzerinde çalışıldığı belirtildi.

    İşte dün Twitter’dan yapılan açıklama:

    Dijital hizmetlerimize yönelik yoğun internet trafiği nedeniyle dijital kanallarımızda erişim sıkıntısı yaşamaktayız. İnternet servis sağlayıcılarımızla beraber sorunu gidermek için çalışıyoruz. Müşterilerimizin yaşadığı mağduriyet için özür dileriz.

    Dün yapılan açıklamanın hemen ardından bugün de Garanti Bankası’ndan önemli bir açıklama yapıldı. Açıklamada,  “Hizmetlere erişimin yavaşlatılması ya da engellenmesine yönelik DDOS (Siber saldırı) olarak adlandırılan bir atak mevcuttur!” ifadelerine yer verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Garanti internet şube çöktü mü Garanti Bankası’ndan DDOS açıklaması

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow