hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın ve cumhuriyet altını kaç TL? Son dakika altın fiyatları | Video

    Gram altın fiyatı hafta kapanışına kısa bir süre kala 460 bandını aştı ve bu seviyenin üzerindeki konumunu güçlendirdi. Bigpara'dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre 28 Ağustos 2020 Cuma günü ons altındaki artış diğer altın türlerini de etkiledi. Peki, bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL ve altın piyasasında son durum ne?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    460 lira bandında dalgalanma seviyesinde olan gram altın gün içerisinde bu seviyenin üstüne çıkmış ardından yaşanan düşüşle gerilemişti. Son olarak ons altının bin 945 dolardan, bin 954 dolara yükselmesiyle gram altın da 460 TL'nin üzerindeki konumunu güçlendirmiş oldu.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı piyasalarda haftanın son işlem gününde 461 lira seviyelerinden işlem görüyor. Bigpara’dan elde edilen verilere göre aynı dakikalarda ons altın fiyatı ise bin 954 dolar seviyelerinde konumlanmış durumda. 

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Uzun süredir 750 lira seviyelerinde konumlanan çeyrek altın bugün 749 liradan alınırken 758 liradan satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satışta oransal olarak diğer altın türlerine göre daha az kaybettirdiği için yatırımcısının gözdesi olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 989 liradan alınırken 3 bin 19 liradan satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow