hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Palandöken: “Perakende yasasıyla rekabet düzenlenmeli”

    TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Orta Vadeli Program’daki tek haneli enflasyon hedefine dikkat çekti ve bu yolda atılması gereken en önemli adımlardan birinin perakende yasası ile sektördeki rekabet ortamının yeniden düzenlenmesi olduğunu ileri sürdü. Palandöken, "Rekabet olursa fiyatlar kendiliğinden düşer" dedi ve "Meclis açılır açılmaz ilk iş perakende yasası güncellenmeli" çağrısında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Piyasadaki bu astronomik enflasyon artışının önüne geçecek şey, sektördeki rekabet ortamının oluşması ile ilgili.” Orta Vadeli Ekonomi Programı'nda vurgulanan enflasyonla mücadelede önemli başlıklardan biri de haksız rekabeti ortadan kaldırmak. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de buna dikkat çekti ve bir kez daha perakende yasasına dikkat çekti. "Meclis açılır açılmaz ilk iş perakende yasası güncellenerek haksız rekabet önlenmeli." vurgusu yaptı.

    Palandöken: “Perakende yasasıyla rekabet düzenlenmeli”

    Tek haneli enflasyon hedefi ve hayat pahalılığını azaltmayı hayata geçirmek için rekabet önemli dedi ve çağrıda bulundu. “Herkes elini taşın altına koyması lazım hayat pahalılığını duracağı şey kural ve kanunla.”

    Palandöken, "semt esnafının ayakta kalabileceği bir rekabet ortamı şart" vurgusu yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow