hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Promosyonlarla EYT'li kapma yarışına girdiler

    EYT'liler için maaş günlerine geri sayım başladı. Bankalar ise eyt'liler için harekete geçti. EYT'li kapma yarışına girdi. Peki bankaların EYT'lilere uyguladığı destek paketleri neler? Kredi şartları nasıl?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2,5 milyon EYT'linin maaş günü için geri sayım başladı. EYT'liler ilk maaşlarını nisan ayında başlayacak, bankalar ise promosyon vaatlerini sıralamaya başladı.

    Bankalar EYT’lilerin alacakları emekli maaşına göre 3.500 ila 10 bin lira arasında promosyon vaadediyor, Bazı bankalar da promosyon ödemesinin yanında, prim borçlanması için düşük faizli kredi imkânı ile kredi kartına ekstra bonus fırsatı sunuyor.

    Promosyonlarla EYTli kapma yarışına girdiler

    Hatta kimi bankalar, maaşını taşıyıp bir de fatura ödemeyi garantileyen emekli adaylarına, fatura başına 250 ila bin 500 lira arasında nakit ödemeyi taahhüt ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu fırsatlardan yararlanmak için ilk adım, e-devletten veya SGK şubelerinde giderek, SGK formunda maaş almak istenilen bankayı seçmek. Sonrasında ise yine şubelere giderek veya mobil bankacılık üzerinden promosyon işlemleri tamamlanabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow