SON DAKİKA: Zincir marketlere mahkemeden ret!
Migros, Carrefoursa, ŞOK Marketler ve BİM'in, Rekabet Kurumu'nun rekabet ihlali nedeniyle aldığı kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebi ile açtıkları davanın durdurulması istemi reddedildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan mahkeme kararlarına göre; Migros Ticaret Anonim Şirketi, Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi, ŞOK Marketler Ticaret Anonim Şirketi ve Bim Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi’nin Ankara İdare Mahkemesi nezdinde Rekabet Kurumu'nun rekabet ihlali nedeniyle aldığı kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebi ile açtığı davada yürütmenin durdurulması isteminin reddine karar verildi.
Ayrıca İdare Mahkemesi'nce Savola Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin açtığı davada yürütmenin durdurulması isteminin de reddine karar verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
A101 Aktüel Ürünler Kataloğu 10-16 Mayıs 2025: Bu Hafta Hangi Fırsatlar Var?
Bill Gates: Zengin ölmeyeceğim! 108 milyar dolarlık servetin akıbeti belli oldu...
ASGARİ ÜCRETE ZAM HABERLERİ: Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olacak mı?
Bitcoin için dudak uçuklatan tahmin! O tarihi işaret etti…
Emlak sektörüne dijital güç! Kira sözleşmeleri için yeni dönem...