Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim listesi yenilendi
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde Ramazan ayı indirimleri sürüyor. Listeler güncelleniyor, peki fiyatlar ne durumda? Hangi ürün ne kadar indirime girdi? Detaylar, CNN TÜRK ekibinden Ceren Meriç'in haberinde.
Un, salça, pirinç, bulgur ve daha pek çok gıda ürünün fiyatı düştü.
Tarım Kredi Kooperatif marketlerde Ramazan ayına özel indirimler 15 Şubat'ta başladı ve devam ediyor. Peki listede hangi ürünler var fiyatlar ne durumda?
Nohut 1 kilogramı 51 lira 50 kuruştu şu anki fiyatı ise 48 lira 50 kuruş. 3 kilogram çay 549 lira 50 kuruştu şu anda 515 lira. Ramazan ayı boyunca Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde ürünler güncelleniyor, fiyatları yine inmeye devam ediyor.
İndirim listesinde sütten sucuğa kadar pek çok ürün var.
5 kilogram un 89 liraydı, şimdi 84 lira 50 kuruş. Sucuğun fiyatı 86 lira 90 kuruştu, şimdi 75 lira…
Kaşar peynirinin fiyatı ise 299 liradan 279 liraya, beyaz peynirin kilogram fiyatı da 179 liradan 159 liraya düştü.
Salçada da farklı bir kampanya var, 359 lira ve üzeri alışveriş yapanlar için 26 lira 90 kuruş salçanın fiyatı önceki fiyatı ise 36 lira 90 kuruştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahminleri değişti! Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketini açıkladı...
Yıllardır konuşuluyordu, yasalaşıyor! Kredi kartı ile bahşiş yasal zemine oturuyor
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI ENFLASYON FARKI: 2025 Temmuz Emekli Maaşı NE Kadar Olacak? 6 Aylık Enflasyon Farkı ile Emekli Maaş Zammı Enflasyon Farkı Nasıl Hesaplanır?(SSK-BAĞ-KUR)
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 14 HAZİRAN 2025 | Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir?
Kazancı altın ve gümüşü geride bıraktı! Fiyatlar 4 yılın zirvesinde...