İstanbul'da okul servis ücretlerine zam: Veliler tepkili, şoförler "yetersiz" diyor
İstanbul'da ulaşım zamlarının ardından okul servislerine de zam geldi. Yüzde 19,95 oranında zam yapıldı. Veliler karara tepkili. Şoförler ise "Bu zam oranı bile yetersiz" diyor. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Caner Emre Kınacı, İSAROD Başkanı Günhan Sınar'la konuştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
UKOME kararı ile İstanbul'da okul servis ücretlerinde yüzde 19,95 oranında zam yapıldı. Yeni tarifeye göre veliler okul servisi için kilometreye göre yıllık 6 bin 970 lira ile 16 bin 729 lira arasında ücretler ödeyecek.
İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, zam kararının doğru olduğu görüşünde. Veliler ise karar tepkili.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2025 FİTRE ÜCRETİ: Fitre Ne Zamana Kadar Verilir? 2025 Ramazan günlük fitre ne kadar? Fitre nasıl hesaplanır?
Osmanlı'dan beri sürdürülüyor! ZİMEM DEFTERİ GELENEĞİ! 9 defteri satın aldılar, 300 bin TL ödediler...
2025 Enflasyon Tahmini Açıklandı! TMCB Enflasyon Tahmini Ne Oldu? TÜİK Enflasyon Oranları
TOKİ ARSA SATIŞI BAŞVURULARI 2025: TOKİ Arsa Satışı Ne Zaman, Arsalar Ne Kadar? İşte Başvuru Şartları
NET ASGARİ ÜCRET 2025 NE KADAR? Asgari Ücrete Zam Mı Geliyor? Asgari Ücret Ara Zam Oranı Belli Oldu Mu? Bakan Işıkhan Açıkladı!