hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı vaadi

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kısa mesajla iktidara gelmesi halinde kredi kartı borçlarını Hazine'nin devralacağını vadetti. O vaade tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi. Dağ, "Size SMS atarak kendini cumhurbaşkanı adayı olarak tanıtıp sizi dolandırmaya çalışan şahıslara inanmayınız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KISA MESAJLA VAADİNİ CEP TELEFONLARINA GÖNDERDİ

    "İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğim. Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin Hazine'si bankalardan devralacak." Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna kısa bir süre kala Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi bu çıkış. Kredi kartı borcunun sadece ana parasının 36 ay taksitle tahsil edileceğini söyledi.

    Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından kredi kartı borcu olan vatandaşlara seslendi. Seçilmesi halinde bankalarla görüşme yaparak Hazine'nin belli bir kırımla borçları üstleneceğini vaat etti. Kılıçdaroğlu'nun bu vaadi birçok cep telefonu kullanıcısına kısa mesaj olarak da gönderildi. Kısa mesajda "Vatanını seven sandığa gelsin" ifadesi de kullanıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK PARTİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

    Kılıçdaorğlu'nun bu vaadine AK Parti cephesinden tepki gecikmedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından "uyarı" başlığıyla bir paylaşımda bulundu. AK Partili Dağ, "Sizleri telefonla arayarak veya SMS atarak kendilerini cumhurbaşkanı adayı, siyasetçi, parti genel başkanı olarak tanıtıp, hesabınıza karşılıksız para yatıracağını, kredi kartı borçlarınızı sileceğini söyleyerek sizi dolandırmaya çalışan şahıslara inanmayınız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow