hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango yeni nesil bilete geçti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Milli Piyango'nun büyük ikramiyesini kim istemez ki? Tabii bunun için önce Milli Piyango bileti almak gerek. Biletler artık sadece bilet bayilerinde değil, Sayısal Loto makinelerinden de satışta. Detaylar CNN TÜRK muhabiri Mustafa Berber'in haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son günlerde yılbaşındaki 70 milyon liralık büyük ikramiye ile konuşulan Milli Piyango, şimdi de yeni sayısal biletleri ile gündemde.

    Piyango bayisinden değil makineden bilet

    Yılbaşı için standart bir bilet değil de kendi belirlediğiniz rakamlardan bir bilet oluşturmak istiyorsanız, en yakın sayısal bayisine gitmeniz yeterli. Artık sayısal bayilerinde istediğiniz rakamları tuşlayarak biletinizi oluşturabiliyorsunuz. 6 haneli bilette sadece son 5 rakamı talihliler belirleyebiliyor. Biletin başındaki yani 6'ncı rakamı ise makine belirliyor.

    Mevcutta bulunan biletler ise tedavülden kalkmayacak. İsteyen basılı bileti alacak, isteyense kendi biletini oluşturacak. Bunun için de çekiliş planındaki numaraların bir kısmı basılı, bir kısmı da sayısal olarak satışa sunulacak.

    Sayısal olarak satılan biletler, merkezi oyun sisteminden düşecek. Yeni biletlerde çeyrek, yarım, tam, seri ve çapraz seri olarak satın alınabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Biletler 29 Kasım'da satışa çıkacak

    70 milyon lira büyük ikramiyenin verileceği yılbaşı özel çekilişinde biletler, 29 Kasım Perşembe günü satışa çıkacak. Tam biletin fiyatı 70, yarım bilet 35, çeyrek biletse 17 lira 50 kuruş olarak belirlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow