hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TÜSİAD heyeti yeni bakanları ziyaret ettiler

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    TÜSİAD heyeti Ankara'da. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD Yönetim Kurulu heyeti, yeni sistemin ardından göreve getirilen bazı bakanları ziyaret ediyor. Görüşmelerde öncelikle Türk iş dünyasının gündemindeki konular ele alınırken, bakanlıkların çalışma alanları ile ilgili görüş ve önerilerde gündeme geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜSİAD heyetini kabul etti. 

    TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD Yönetim Kurulu heyeti, yeni sistemin ardından göreve getirilen bazı bakanları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bilecek, TÜSİAD'ın hedelerine ilişkin bilgi verdi. Bakan Varank da iş dünyasının ekonomi yönetimi ile atılabilecek adımlara dikkati çekti.

    TÜSİAD heyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u da ziyaret etti. Edinilen bilgiye göre heyet yaptığı görüşmelerde öncelikle Türk iş dünyasının gündemindeki konuları gündeme getirdi. Ayrıca ilgili bakanlıkların çalışma alanları ile ilgili TÜSİAD önerilerini de  paylaşarak görüş alışverişinde bulundu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow