Uluslararası E-Ticaret Zirvesi Antalya'da toplandı
Son dönemde küresel ekonominin yapı taşlarından biri e-ticaret. Dijital pazarlamanın Rürkiye'de de hacmi her geçen gün büyüyor. Daha da büyüyecek. Antalya'da düzenlenen Uluslarası E-Ticaret Zirvesi'nde bu sektörün baş döndürücü hızı ve geleceği konuşuldu.
Kilometrelerce ötedeki üreticiyle tüketiciyi biraraya getiren bir sistem. İnternet ile hayatımıza giren, kısa sürede küresel ekonomiyi etkileyen yeni yöntemlerlerden biri. E-ticaret. Şimdi dünyada ticaretin gittiği yeri, gelişimini, kazananı, bu platform belirliyor.
Dijital ticaret, Antalya'da PTT Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Uluslararası E-Ticaret Zirvesi'nde konuşuldu. Zirvenin açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Katar, Tunus, Fas, Rusya ve Bosna Hersek'li meslektaşları, Doğan Online ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ve sektör temsilcileri de katıldı. Hanzade Doğan Boyner, Türkiye'de ticaret potansiyelinin çok fazla olduğunu söyledi. "Baktığımızda perakende oranı yüzde 3 dünyada 8 buçuk ama biz 8 buçuğa ulaşabiliriz kredi kartı kullanan genç ve teknoloji kullanan bir ülkeyiz" değerlendirmesinde bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İhracatta vites Yükseldi! Otomotiv sektörü 16,4 milyar dolarla zirvede
Yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahminleri değişti! Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketini açıkladı...
Yıllardır konuşuluyordu, yasalaşıyor! Kredi kartı ile bahşiş yasal zemine oturuyor
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI ENFLASYON FARKI: 2025 Temmuz Emekli Maaşı NE Kadar Olacak? 6 Aylık Enflasyon Farkı ile Emekli Maaş Zammı Enflasyon Farkı Nasıl Hesaplanır?(SSK-BAĞ-KUR)
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 14 HAZİRAN 2025 | Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir?