hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (05-04-2024)

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Hafta sonu bölgede yerel yağışlar bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 19-20, kıyı kesimlerde 24-25 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava var. Sıcaklık Antalya ve Hatay'da 24, Adana'da 25, Kahramanmaraş'ta 23 derece ölçülüyor. Cumartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinin doğu kesimlerinde sağanak yağışlı, batı kentlerde bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 15 ile 20 derece arasında seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu'da 18, Samsun'da 15, Trabzon'da 14 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklıklar Kars'ta 18, Malatya'da 23, Elazığ'da 24, Hakkari'de 14 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık Gaziantep'te 23, Diyarbakır'da 24, Şanlıurfa'da 25, Adıyaman'da 22 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR