hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (06-04-2024)

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Pazar günü sıcaklıkların birkaç derece azalmasıyla bölgede sağanak yağışlar bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 18-19, kıyı kesimlerde 25-26 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık Antalya ve Adana’da 27, Kahramanmaraş’ta 25, Hatay’da 23 derece ölçülüyor. Pazar günü bölgede bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinin genelinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 15 ile 20 derece arasında seyrediyor. Doğu kentlerde gece sıcaklıklar yer yer 0 derecenin altına iniyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu’da 19, Samsun’da 16, Trabzon’da 15 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklıklar Kars’ta 12, Malatya’da 20, Elazığ’da 19, Hakkari’de 14 derece ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de etkili olmaya devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi hafta sonunu sağanak yağışlı bir hava ile geçiriyor. Sıcaklıklar ise bölgede 20 ile 25 derece arasında seyrediyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR