hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (07-04-2024)

    Marmara Bölgesinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar birkaç derece azaldı, İstanbul ve Bursa’da 19, Edirne’de 23, Kocaeli’de 17 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde çok bulutlu bir hava hakim. Denizli dolaylarında sağanak yağışlar da görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde 14-15 derecelerde, kıyı kesimlerde 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava var. Bu yağışlara gök gürültüleri de eşlik ediyor. Sıcaklık ise Antalya’da 26, Adana’da 25, Kahramanmaraş’ta 22, Hatay’da 21 derece ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 15 ile 20 derece arasında seyrediyor. Doğu kentlerde gece sıcaklıklar yer yer 0 derecenin altına iniyor.

    Karadeniz Bölgesinin batı kentleri ile yüksek kesimlerinde sağanak yağışlı, bölgenin kalanında parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu’da 17, Samsun ve Trabzon’da 15 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Bu yağışların Elazığ ve Hakkari dolaylarında kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklıklar Kars’ta 11, Malatya ve Elazığ’da 17, Hakkari’de 13 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar ise Gaziantep’te 22, Diyarbakır’da 20, Şanlıurfa’da 24, Adıyaman’da 21 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR