hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (10-04-2024)

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Perşembe günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 22-23 derecelerde, kıyı kesimlerde 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Bölgenin Perşembe ve Cuma günlerini de benzer bir hava ile geçirmesi bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Bu yağışlara gök gürültüleri de eşlik ediyor. Sıcaklık ise Antalya'da 26, Adana'da 22, Kahramanmaraş'ta 20, Hatay'da 19 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde parçalı bulutlu, doğu kesimlerinde sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık ise batı kentlerde 20 derecenin üzerinde seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Bölgenin yüksek kesimlerinde sağanak yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık Bolu'da 21, Samsun'da 19, Trabzon'da 15 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin güneyinde kuvvetli olmak üzere genelinde gök gürültülü sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklıklar Kars'ta 14, Malatya'da 17, Elazığ'da 18, Hakkari'de 9 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinin de genelinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar ise genellikle 15 ile 20 derece arasında seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow