hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (20-03-2024)

    Marmara Bölgesinde yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık ise İstanbul’da 10, Edirne’de 13, Bursa ve Kocaeli’de 9 derecelere geriledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 9-10 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere genelinde yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 18-19 derecelerde ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde de hava bulutlu ve yağışlı. Ankara’da 13, Eskişehir’de 9, Kayseri’de 15, Sivas’ta 11 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde çok bulutlu bir hava hakim. Batı kesimlerde kar yağışları da görülüyor. Sıcaklık ise Bolu’da 9, Samsun ve Trabzon’da 12 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde hava yağışlı. Bölgenin kuzey ve güney kentlerinde bu yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 4, Malatya’da 14, Elazığ’da 13, Hakkari’de 8 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman’da 17, Diyarbakır’da 16, Şanlıurfa’da 18 derece ölçülüyor. Perşembe günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow