Hava Durumu (23-03-2023)

KAYNAKCNN TÜRK

Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklıklar adım adım yükseldi, bölgede 15 ile 20 derece aralığında sıcaklıklar ölçülüyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklıklar ise İzmir’de 21, Denizli’de 23, Muğla’da 19, Afyonkarahisar’da 17 derece ölçülüyor. Yeni haftada sıcaklıkların birkaç derece daha yükselmesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık bölgede genellikle 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Pazartesi günü sıcaklıkların yer yer 20 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

 İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Bölgenin batısında sıcaklık 15 ile 20 derece aralığında ölçülürken doğu kesimlerinde 5 ile 10 derece aralığında seyrediyor.

Karadeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Gündüz sıcaklıkları Bolu’da 18, Samsun’da 12, Trabzon’da 11 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin batısında parçalı bulutlu, kuzey ve güneyinde bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık Kars’ta 1, Malatya’da 11, Hakkari’de 7 derece ölçülüyor. Pazartesi günü sıcaklıkların birkaç derece artması bekleniyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Gaziantep ve Adıyaman’da 16, Diyarbakır’da 13, Şanlıurfa’da 15 derece ölçülüyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow
o-clock

SON DAKİKA

EN ÇOK OKUNANLAR