hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (28-03-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde bulutlu bir hava görülüyor, Kocaeli dolaylarında sağanak yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık İstanbul'da 20, Edirne ve Bursa'da 24, Kocaeli'de 26 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Sıcaklık İzmir'de 23, Denizli'de 26, Muğla ve Afyonkarahisar'da 21 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin batı kentlerinde bulutlar yoğunlaşıyor, bölgenin kalanında gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık Antalya ve Hatay'da 23, Adana'da 26, Kahramanmaraş'ta 22 derece ölçülüyor. Cuma günü bölgenin batısında sağanak yağışlar bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzüne bulutlar hakim. Sıcaklık Ankara ve Kayseri'de 21, Eskişehir'de 24, Sivas'ta 18 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Bölgenin batı kesimlerinde yağış da görülüyor. Sıcaklık ise Bolu'da 24, Samsun'da 22, Trabzon'da 16 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde bulutlu, kuzey ve güney kesimlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklıklar Kars'ta 11, Malatya ve Elazığ'da 16, Hakkari'de 10 dereceye yükseldi.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık Gaziantep'te 19, Diyarbakır ve Adıyaman'da 18, Şanlıurfa'da 21 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow