hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'a bahar havası geliyor

    KAYNAKCNN TÜRK

    Bir süredir tüm yurtta etkili olan soğuk hava ve sağanak, yerini sıcak havaya bırakıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'de bahar havasının etkili olacağını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Pazartesi gününden itibaren sıcaklıklar artıyor, daha doğrusu batı bölgelerimizde, iç bölgelerimizde, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerimizde bir bahar havası geliyor.”

    İstanbula bahar havası geliyor

    Bu haftanın başından itibaren Türkiye'nin batısında etkili olan soğuk hava ve sağanak Doğu Anadolu bölgesine kaymaya başladı.

    Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen hava notlarını CNN TÜRK'e değerlendirdi. “Bu geceden itibaren soğuk bir daha etkisini Doğu Anadolu’da gösterecek, bu yağışlar gece yarısından sonra ve yarın Karadeniz’in iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kara dönüşecek. Sıcaklıklar batı ve kuzey bölgelerde düştü, bugün İstanbul 9 dereceye kadar düştü, İzmir 15 derece ve yağmurlu bu şehirlerimiz.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbula bahar havası geliyor

    Şen, önümüzdeki haftadan itibaren İstanbul'da bahar havasını etkili olacağına işaret etti. “İstanbul'da sıcaklık artacak önümüzdeki salı gününe kadar salı çarşamba günü de aynı şekilde dolayısıyla bir bahar havasına giriyoruz bahar havası denemesi başlıyor artık.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow