hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye'de "sıcak kış" devam ediyor! Yağışlar geri dönecek mi?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Yurt genelinde bahar mevsimi yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı, sıcaklıklar yükseldi. Peki önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak? Yağışlı hava geri dönecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in tahminleri haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "YURT GENELİNDE HAFTA BOYUNCA YAĞIŞ YOK"

    Yağışlar azaldı, sıcaklıklar arttı. Türkiye sıcak kışı yaşamaya devam ediyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Bu hafta yağış yok. Yine sıcaklıklar ortalamanın üzerinde. Hatta hafta ortası sıcaklıklar biraz daha yükseliyor" dedi.

    "EGE BÖLGESİ'NDE YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK"

    Prof. Dr. Orhan Şen'e göre Ege Bölgesi'nde yağışlar devam edecek. Şen, "Yağış Ege Bölgesi'nin güneyinde Muğla, Aydın, Köyceğiz civarlarında biraz kuvvetli. O da sürekli değil" diye konuştu.

    Türkiyede sıcak kış devam ediyor Yağışlar geri dönecek mi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "GECE VE SABAH SAATLERİNDE SİS OLABİLİR"

    Sıcaklıklar ortalamanın üzerinde, güneş kendini gösteriyor. Yer yer sis uyarısı var. Prof. Dr. Şen, "Gece ve sabah saatlerinde iç bölgelerde sis var. Aman dikkat diyoruz. Görüş mesafesini azalttığı gibi asfalt üzerinde kayganlaştırıcı bir rol oynamaktadır. Bu sise dikkat edelim" ifadelerini kullandı.

    Türkiyede sıcak kış devam ediyor Yağışlar geri dönecek mi

    "İÇ ANADOLU VE MARMARA'DA HAFİF YAĞMUR BEKLENİYOR"

    Peki, yağışlı hava geri dönecek mi? Prof. Dr. Şen, "Hafta sonu ancak cumartesi günü. O da çok kuvvetli değil. İç Anadolu Bölgesi ve Marmara Bölgesi'ne hafif bir yağmur gelecek gibi görünüyor" yanıtını verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow