Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması
Sabancı Vakfı tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Kısa Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Bu yılın teması ‘Dijital yalnızlık’tı. Yarışmada birinciliği “Parti” adlı kısa film aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dijital bağımlılığın yarattığı sorunların altını çizdi. Gençlere tavsiye verdi. Bu yıl 4.'sü düzenlenen Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nda en iyiler ödüllendirildi. Geceye, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın ev sahipliği yaptı.
Toplumsal sorunlara sanat aracılığı ile dikkat çekmek amacı ile düzenlenen etkinliğe iş ve sanat dünyasının tanınmış simaları katıldı. Bu yılın teması çağın vebası olarak adlandırılan “dijital bağımlılık” ve "Dijital yalnızlık"tı.
Yarışmada yüzlerce film yarıştı. Yönetmenliğini Efe Can Yıldız’ın yaptığı ‘Parti’ adlı film, birinci oldu. Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın 5.'si gelecek yıl yine bir toplumsal soruna dikkat çekecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Marquez'i yumruklayan Nobelli vefat etti!
Bakan Ersoy: Kültürle büyümeye, tarihimizle geleceğe yürümeye devam ediyoruz
Tarih, doğa ve lezzetin buluştuğu Edirne, gezginlerin uğrak noktası oluyor
Bakan Ersoy: Sanatın gücüyle tiyatro sahnesinde tarih yazıyoruz
Edirne Gezi Rehberi | Tarih, doğa ve lezzetlerin şehri yeniden keşfedilmeyi bekliyor