Evlat Kokusu dizisi burada çekildi

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Evlatları için her şeyi yapabilecek iki kadınının hikayesi Evlat Kokusu, bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de başlıyor. Başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım gibi usta oyuncular paylaşıyor. Yönetmenliğini ise Erol Özlevi yapıyor. Ekip ve konu kadar, ilk sahnenin çekildiği yer de dikkat çekici. Hikaye, Hollanda'daki tarihi bir cezevinde başlıyor. Kanal D Haber'den Yasemin Bahloul, Hollanda'daki o sete konuk oldu ve ilk bölümün çekildiği yerleri görüntüledi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Dizinin hikayesi şöyle:

Vicdanı ve mecburiyetleri arasında kalan, aşka dair umutlarını çoktan kaybetmiş Aslan’ın bir günde değişen hayatının ve kendisiyle savaşının hikayesidir.

Evlat Kokusu, çaresizliğin sürüklediği bir günahın sonucu, dünyanın en zor seçimine zorlanan Zümrüt’ün, büyük sırrının gölgesinde iktidar için her şeye meydan okuyan Hünkar’ın, hayatını, kimseye aldırmadan hevesleriyle yöneten Cevahir’in, ‘bir gün mutlaka’ diyerek gün sayan Seher’in, hayatları ve kaderleri birbirlerine bağlı iki küçük çocuğun hikayesidir.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow