İrem Derici neredeyse arabadan düşecekti
Denizli’de bornoz günü için düzenlenen kortejde üstü açık nostalji arabası ile korteje katılan sanatçı İrem Derici, düşme tehlikesi yaşadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Denizli’de düzenlenen bornoz tanıtım etkinlikleri için düzenlenen kortej yürüyüşüne katılan ses sanatçısı İrem Derici, korteje katıldığı üstü açık nostalji arabasında, bir anada aracın hareket etmesi ile düşme tehlikesi yaşadı.
Kortejde üstü açık araçtan hayranlarını selamlayan sanatçı, kortejdeki diğer araçların korna sesi ile bir anda arkasını döndü ve dizleri üzerinde koltukta ayağa kaktı. Bindiği aracın hareket etmesi ile düşme tehlikesi yaşayan sanatçıyı yanındakiler tuttu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MasterChef Şirin'in son hali şoke etti! Gören aynı şeyi söyledi: 'ÇOK İDDİALI!'
Galatasaray'ın yıldızı Icardi ile China Suarez evleniyor mu? Wanda Nara'nın o paylaşımı dikkat çekti: 'BENİ GERÇEKTEN SEVMEDİ!"
Nazan Öncel'in sağlık durumu nasıl? Ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı! 'ANJİYO FASLINA GEÇİLDİ!'
Survivor Almeda'yı kim ihbar etti? Acun Ilıcalı, diskalifiye edildiğini duyurmuştu! Tepki çeken Ayşe Yüksel'e sevgilisi sahip çıktı
İnci Taneleri’nin Tahsin’iydi! Şinasi Yurtsever'in acılı eşinden yeni paylaşım!