Otomobil yatırım aracı oldu
Otomobil fiyatları son bir buçuk yılda yüzde 87 oranında arttı. Bu nedenle vatandaşlar yatırım aracı olarak otomobile yöneldi. Öyle ki; ehliyeti olmayanlar dahi altın ve döviz yerine otomobile yatırım yapıyor. CNN TÜRK Muhabiri Ümit Uzun ve kameraman Alper Öztürk'ün haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Otomobil fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Son 1,5 yılda otomobil fiyatları yüzde 87 oranında arttı. Öyle ki; otomobil altın ve dövizden daha fazla kazandırdı. Bu da vatandaşlar için bir yatırım aracına dönüştü. Artık vatandaşlar yatırım için otomobil alıyor.
Geçen yıldan bu yana, altın ve dövizden daha fazla değer kazanan otomobile ilgi büyük. Bayilerde sıfır araç bulmak zor. Hal böyle olunca ikinci el fiyatları daha da yükseliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD’den Vergi Hamlesi! Otomotivde Fırtına Kapıda, Türkiye’de Kasko Fiyatları Ne Olacak?
Otomotiv Pazarı Şaha Kalktı! Satışlar Neden Arttı?
Mart Ayında Otomotiv Pazarı Uçuşa Geçti: Fiyat Endişesi Talebi Şişirdi
Trump'ın Gümrük Vergisi Otomotiv Sektörünü Alt Üst Etti: Zamlar ve Üretim Değişiklikleri Kapıda
Yedek Parça Fiyatları İkiye Katlandı: Kaskosuz Araç Kullanmak Büyük Risk!