Diyabette erken teşhis çok önemli
Türkiye'de diyabet hastalığı nedeniyle her yıl 10 bin kişinin ayağı kesiliyor. Ayağı kesilen hastaların da birçoğu birkaç yıl içinde hayatını kaybediyor. Ama erken teşhis önemli. Uygun ve zamanında tedaviyle hastaların yüzde 90'ından fazlasının kısa sürede normal hayatına dönebiliyor. CNN TÜRK'ten Leyla Ataman, detayları Hacettepe Üniversitesi Endokrinoloji Öğretim Üyesi ve Diyabet Vakfı Yönetim Kurulu'ndan Prof. Dr. Selçuk Dağdelen'le konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


ÇAĞIN SALGINI! Türkiye'de Rakamlar Alarm Verici Seviyede! 3 Yetişkinden 1'i Bununla Mücadele Ediyor! Ölüm Riskini de Yüzde 40 Artırıyor!

Geçmeyen kasık ağrısının nedeni pelvik varisler olabilir

Sindirim Sistemi Gerçekten 2'nci Beynimiz mi? Mutluluk Bağırsaklarda mı?

HAZİRAN GELDİ, VAKALAR ARTTI! Acil Servislerde 'SICAK ÇARPMASI' Alarmı! Günün En Tehlikeli Saatleri Belli Oldu

Uzmanlar Uyardı: Evdeki Bu Eşyaya Dikkat! Bahar Temizliğinde Gözden Kaçan Büyük Risk... Evinizdeki Bu Detay Alerjiyi Tetikleyebilir