Hastaların yardımına kar motosikletli zabıtalar koştu
İstanbul'da etkili olan kar yağışı en fazla evdeki hastaları etkiliyor. İlaca ihtiyacı olan da var, hastaneye gitmek zorunda olan da. Sarıyer Belediyesi, oluşturduğu özel ekiple hastalara yardımcı oluyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kar yağışının hayatı felç ettiği İstanbul'da, evde hasta olanların yardımına, Sarıyer Belediyesi motorize zabıta ekipleri yetişti.
11 kişilik ekip; Sarıyer'in, kar yoğunluğu yüzünden iş makinalarının dahi girmekte zorlandığı Kocataş gibi bölgelerinde hizmet veriyor.
Ekip; evlerinden çıkamayan vatandaşlara ilaç temin ediyor. Ayrıca doktora gitmesi gereken vatandaşları da ATV motorlar ile hastanelere ulaştırıyor. Motorize zabıta ekibi; son iki gecede beş adrese ilaç götürdü, sekiz adresten aldığı hastaları da sağlık birimlerine ulaştırdı. Sarıyer'de yaşayanlar ihtiyaç halinde belediyenin kriz masası hattını 444 17 22'den arayarak ekibe ulaşabiliyorlar.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
7 ilde kene alarmı! Kendisi kadar yanlış uygulamalar da öldürüyor... Sakın bu hataları yapmayın
104 yaşındaki hasta, kapalı kalp ameliyatıyla sağlığına kavuştu
-
Samsun'da doktorları şaşkına çeviren vaka: Depresyonda olan hasta 56 gün boyunca uyudu! "Adeta donmuş gibiydi"
Burun tıkanıklığı, boğazda kızarıklık ve ağrı şikayetleri göz ardı edilmemeli! Burun tıkanıklığının nedenleri... Tat ve koku kaybı neden olur?
Dünyada 7'nci vaka! 34 haftalık doğan Eymen bebeğin boynundan 445 gram tümör çıkarıldı