hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2018 Sosyal Medya Ödülleri sahiplerini buldu

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Türkiye'deki tüm marka ve ajansların sosyal medya performansları 22 kategoride titizlikle değerlendirilip ödüllendirildi. CNN TÜRK, Kanal D, Teve 2, Radyo D ve CNN TÜRK Radyo'nun medya sponsorluğunda bu yıl 2. kez düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri sahiplerini buldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Boom Sonar ve Marketing Türkiye işbirliğiyle 2. kez düzenlenen, Türkiye'nin en kapsamlı sosyal medya ödülleri Social Media Awards Turkey 2018'in kazananları belli oldu.

    İstanbul'daki ödül törenine Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, Boom Sonar Kurucu Ortağı Cüneyt Karakaya, Kanal D ve CNN TÜRK yöneticilerinden Baha Uyar ve Tankut Karahan ile 70'e yakın sektörden isimler katıldı.

    Türkiye'deki tüm marka ve ajansların sosyal medya performansları jüri tarafından değerlendirildi. Belirlenen en başarılı marka ve projeler, 22 kategoride ödüllendirildi.Törende her kategorinin en başarılı işlerine derecelerine göre altın, gümüş ve bronz ödüller verildi.

    CNN TÜRK, Kanal D, Teve 2, Radyo D ve CNN TÜRK Radyo'nun medya sponsoru olduğu törende, bu markaların Reklam Satış Grup Başkanı Tankut Karahan da ödül verenler arasındaydı.

    Tören, tüm ödüllerin dağıtılmasının ardından renkli gösterilerle sona erdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow