hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nusret'in sahada olması normal mi? "FIFA'dan VIP kartı aldı" iddiası

    Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazandığı dakikalarda, sahada Nusret'in futbolcular ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektirmesi tepki çekti. Pek çok futbolsever Nusret'in hangi gerekçeyle orada bulunduğunu sorgulayarak FIFA'ya şikâyette bulundu. Nusret'in FIFA'dan VIP kartı aldığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sahaya girip Messi ile fotoğraf çektirmek için kolundan çekti. Arjantinli futbolcular ve Dünya Kupası'yla pozlar verdi. Arjantin'in 36 yıl sonra Dünya Kupası'nı kazandığı dakikalarda Nusret'in sahadaki bu görüntüleri en çok konuşulan konular arasında. Bu görüntüler dünya basınının ve sosyal medyanın tepkisini çekti.

    Nusretin sahada olması normal mi FIFAdan VIP kartı aldı iddiası

    2022 Dünya Kupası'nda Arjantinli futbolcular şampiyonluğu kutlarken, "tuzlama" hareketiyle ünlenen Nusret'in sahaya inmesi olay yarattı. Dünya kupası ile fotoğraf çekilen Nusret Gökçe, tüm futbolcuların tek tek yanına gitti. Messi ile de fotoğraf çektiren Nusret, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Nusret'in paylaşımları sosyal medyada tepkilere neden olurken, özellikle İngiliz basını FIFA'yı suçladı. Dünya Kupası'na sadece devlet adamları ve oyuncuların dokunabildiği bir organizasyonda Nusret'in orada olmaması gerektiğini savunan İngiliz basını, FIFA Başkanı Gianni Infantino'ya ağır eleştirilerde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nusretin sahada olması normal mi FIFAdan VIP kartı aldı iddiası

    Final öncesi sosyal medya hesabından FIFA'nın VIP davetiyesini paylaşan Nusret, kupa boyunca yakın dostu olan FIFA Başkanı Infantino başta olmak üzere Brezilya, İspanya gibi pek çok milli takımı da restoranında ağırladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow