Arda Turan'ı en çok üzen final maçı

KAYNAKCNN TÜRK, Damla Uğurtürk

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, kendisini en çok üzen final maçını CNN TÜRK Spor Spikeri Damla Uğurtürk'e açıkladı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

"DEVLER LİGİ'Nİ KAZANAMAMANIN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİM"

Türk futbolunun önemli isimlerinden Arda Turan, kariyerine Eyüpspor'da teknik direktör olarak devam ediyor. Avrupa’da da bir çok takımda forma giyen Arda Turan, kendisini en çok üzen maçı CNN TÜRK Spor Spikeri Damla Uğurtürk'e açıkladı. Turan, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanamamak hep eksikliğini hissettim bir şeydir. Ara ara düşündüğüm zaman hüzünlenirim. Şampiyonlar Ligi'nde hak ettiğimiz bir maçı ucundan kaybetmiştik Sergio Ramos'un golüyle. Bir de Dünya Kupası çok oynamak isterdim" dedi.

Arda Turanı en çok üzen final maçı

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Damla Uğurtürk, sahaya çıkarken sürekli akreditasyon kartını unutan ve PFDK'ya sevk edilen Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ı bu durumdan kurtaracak bir hediye verdi. Genç teknik adam hediye karşısında kahkahalara boğuldu.

Arda Turanı en çok üzen final maçı

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow