Brezilya'yı deviren Sırbistan Dünya Kupası şampiyonu

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Yeni Zelanda'da düzenlenen 20. FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı, finalde Brezilya'yı 2-1 yenen Sırbistan kazandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Yeni Zelanda'nın Auckland bölgesindeki North Harbour Stadı'nda oynanan final müsabakasında iki takım da yakaladığı gol pozisyonlarından faydalanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda Sırbistan 70. dakikada Stanisa Mandic ile 1-0 öne geçti. Brezilya ise 73. dakikada Andreas Pereira ile bu gole cevap vererek durumu 1-1'e getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında iki takım da ağları havalandıramayınca, maç uzatmalara gitti.

Sırbistan, uzatmanın ikinci devresinde 118. dakikada Nemanja Maksimovic'in ayağından bulduğu golle mücadeleyi 2-1 kazandı ve kupayı tarihinde ilk defa müzesine götürdü.

 Beşiktaş son dakika transfer haberleri (20 Haziran)

FIFA 16'yla ilgili şimdiye kadar bilinen 21 şey

- Mali, 3'üncü oldu

Kupada üçüncülük mücadelesinde ise Mali ile Senegal karşılaştı. Senegal 64. dakikada Ibrahima Wadji ile ağları havalandırarak 1-0 öne geçti. Senegal, 74 ve 83'üncü dakikalarda Adama Traore, 90+1'de ise Diadie Samassekou ile goller bularak karşılaşmayı 3-1 kazandı ve turnuvayı 3. sırada bitirdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Brezilyayı deviren Sırbistan Dünya Kupası şampiyonu

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow