PSG - Chelsea: 1-1
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçları bugün akşam başladı. İlk 2 maçta galip çıkmadı.
Fransız temsilcisi Paris Saint Germain, sahasında İngiliz ekibi Chelsea ile karşılaştı. Konuk takım Chelsea, 36. dakikada Ivanovic ile golü bularak ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. Paris Saint Germain, ikinci yarıda rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyarken, 54. dakikada Cavani ile eşitlik golünü buldu. Kalan bölümde iki takım da girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadı ve maç 1-1 sona erdi.
Paris Saint Germain-Chelsea maçında, Türk hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun görev yaptı. Maçın orta hakemi Çakır maçta, toplam 4 kez sarı kartına başvurdu. Fransız ekibinde Van der Wiel ve Veratti, Chelsea'de ise Ivanovic ve Fabregas sarı kart gören isimler oldu.
Ukrayna ekibi Shakthtar Donetsk, evinde Alman takımı Bayern Münih ile golsüz berabere kaldı.
Bayern Münihli Xabi Alanso 24. dakikada ilk sarı kartını, 65. dakikada da ikinci sarı kartını görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Karşılaşmaların rövanşları 11 Mart'ta İngiltere ve Almanya'da oynanacak.
Eski CD'lerin atmadılar, bakın ne yaptılar?
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe'den Diego Carlos kararı! Yönetim bin pişman...
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin